Ochrana osobních údajů

Vaše ochrana

Při naší spolupráci se snažíme plně chránit vaše soukromí. Abychom Vám však mohli nabídnout naše služby, potřebujeme znát některé nutné údaje. Tyto údaje chráníme před zneužitím. Přečtěte si prosím podrobnosti dále v tomto dokumentu.

a) Údaje, které zadáváte při objednávce

Nutné: Jméno, Příjmení, Ulice, Město, PSČ, telefon, e-mail

b) Údaje o naší spolupráci:

Během Vaší spolupráce se společností RUTEX CZ, s.r.o. jsou shromažďovány Vaše objednávky. Je to nutné pro zajištění dodávek zboží, vyřizování reklamací a podobně. Údaje o nákupech jsou ukládány v bezpečné databázi a nejsou poskytovány třetím stranám.

c) Využití Vašich dat mimo RUTEX CZ, s.r.o.

Vaše osobní data jsou v rámci RUTEX CZ, s.r.o. důvěrná a nejsou poskytována žádným subjektům s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk. To však vždy pouze v rámci jedné konkrétní platby s využitím těchto služeb. Tato data nebudou poskytována reklamním, marketingovým, ani jiným obdobným společnostem.

d) Souhrnné informace:

RUTEX CZ, s.r.o. dále může poskytovat důvěryhodným třetím stranám nebo veřejnosti souhrnné statistické informace o zákaznících, návštěvnosti, obratu a další související údaje. Tato statistika však neobsahuje žádnou informaci, která by umožnila identifikovat jednotlivé zákazníky (např. Český statistický úřad).

RUTEX CZ, s.r.o. si váží Vaší důvěry a bude plně chránit Vaše soukromá data před zneužitím. Tyto údaje potřebujeme proto, abychom zabezpečili a zkvalitnili naše služby. Neposkytujeme je třetím stranám.

Zasláním objednávky na termovel.cz souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o Vás a Vašich nákupech. 

Ochrana osobních údajů: Vyplněním objednávkového listu z reklamních materiálů, telefonickou objednávkou, vyplněním registračního formuláře prostřednictvím www.termovel.cz, e-mailu, faxu nebo SMS zprávy, vyjadřuje zákazník souhlas se zpracováním jeho osobních údajů prostřednictvím pověřených zpracovatelem osobních údajů společnosti RUTEX CZ, s.r.o. třetích osob, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, včetně předání poskytnutých údajů obchodním a marketingovým partnerům společnosti RUTEX CZ, s.r.o., a to až do odvolání. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, v souladu s §§ 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb. máte mj. právo na písemné odvolání souhlasu, právo na přístup k údajům, podání žádosti o opravy, doplnění, zablokování nebo odstranění osobních údajů.